Καταστήματα
●
Τηλ. κρατήσεις
:
2117700000
×
SHARE ON SOCIAL MEDIA
Περιγραφή
από τον Complex Culinary Director, Starwood Hotels & Resorts Costa Navarino, κ. Δόξη Μπεκρή.
Τα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort σε συνεργασία με τη Reason to: διεξάγουν Επαγγελματικό master class για chefs και restaurateurs με θέμα τη χρήση του ελαιόλαδου στη σύγχρονη κουζίνα.
Ο Complex Culinary Director των Starwood Hotels & Resorts Costa Navarino, κ. Δόξης Μπεκρής, παρουσιάζει ένα exclusive master class μόνο για επαγγελματίες, σπουδαστές και επιχειρηματίες της γαστρονομίας.
Θεματικές εκπαιδευτικού εργαστηρίου:
• Olive Oil Chocolate Soufflé
• White Chocolate Olive Οil Soufflé
• Olive Oil Ice Cream
• Olive Oil Jelly
To master class θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/5/2014 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη-Πειραιώς 138
Ώρα έναρξης: 9.00 π.μ.
Στην τιμή του εισιτηρίου του master class περιλαμβάνεται και η είσοδος για το Φεστιβάλ Ημέρες Γαστρονομίας 2014 για την ημερομηνία Κυριακή 11 Μαΐου 2014
διαβάστε περισσότερα
Διάρκεια
2:00'
Διατίθενται θέσεις καθήμενων
Θέσεις
καθήμενων
Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑμεΑ
Θέσεις
ΑμεΑ
Τρόποι
πρόσβασης
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 815, 049, 914, 838, Β18, Γ18 - ΤΡΟΛΛΕΫ 21 - ΜΕΤΡΟ γραμμή 3 (σταθμός ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ) - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ σταθμός ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
Media
Διοργανωτής
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν ενεργές εκδηλώσεις