ΗΡΑΚΛΕΙΟ “ΟιΝοτικά 2025“
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, Γούρνες Ηρακλείου (Πατήστε ΕΔΩ για τον χάρτη).
Σάββατο 1, Κυριακή 2 και Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025.
Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται για 17η ΧΡΟΝΙΑ να υποδεχτούν τους φίλους του Κρητικού Αμπελώνα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά», που θα πραγματοποιηθεί 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου 2025, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) στις Γούρνες Ηρακλείου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Πατήστε ΕΔΩ για τον χάρτη).
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου: [17:00-21:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου: [11:00-20:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου: [12:00-18:00] Για επαγγελματίες
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ - (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)
Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com: 8€. Ενιαία είσοδος για οινόφιλους και επαγγελματίες
Αγορά στο ταμείο: 10€. Ενιαία είσοδος για οινόφιλους και επαγγελματίες
Φοιτητικό εισιτήριο με την ένδειξη φοιτητικής ταυτότητας: 6€
***************************************************
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025
13:00 - 15:00 | Σεμινάριο: Τα μυστικά της γευσιγνωσίας κρασιού.
Γνωρίστε τα μυστικά της γευσιγνωσίας του κρασιού με τον οινοχόο Μιχάλη Αλεξανδρή. Ανακαλύψτε μαζί τις ποικιλίες του Κρητικού Αμπελώνα που μπορείτε να δοκιμάσετε στην Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά αλλά και τα στυλ κρασιών που διαθέτουν τα οινοποιεία της Κρήτης.
Οι συμμετέχοντας θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας κρασιού, μαθαίνοντας παράλληλα για το κρητικό κρασί.
Απευθύνεται:
- Σε όσους θέλουν να μάθουν να δοκιμάζουν κρασί
- Σε επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να γνωρίσουν την γευσιγνωσία κρασιού
- Σε όποιον αγαπάει το κρασί!
Είσοδος: 10€ Για την είσοδό σας στην παράλληλη εκδήλωση απαραίτητη είναι η αγορά εισιτηρίου εισόδου.
17:00 - 19:00 | Σεμινάριο: Βασικές αρχές service του κρασιού.
Ο οινοχόος Μιχάλης Αλεξανδρής, μοιράζεται μαζί μας τις βασικές αρχές του service αλλά και μας συστήνει τις ποικιλίες και τα στυλ κρασιών που υπάρχουν στον Κρητικό Αμπελώνα. Πώς είναι το σωστό σέρβις σε ένα εστιατόριο και πώς μπορούμε να σερβίρουμε κρασί στον πελάτη που να είναι κοντά στις γευστικές του προτιμήσεις? Αυτά και πολλά άλλα βασικά ερωτήματα θα απαντηθούν σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο!
Απευθύνεται:
- Σε επαγγελματίες του service που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους
- Σε όποιον αγαπάει το κρασί!
Είσοδος: 10€ Για την είσοδό σας στην παράλληλη εκδήλωση απαραίτητη είναι η αγορά εισιτηρίου εισόδου.