ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Michelin Nights στο Hyatt Regency Thessaloniki
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου το εστιατόριο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki και ο executive chef Απόστολος Αλτάνης
θα φιλοξενήσουν ένα δείπνο υψηλής γαστρονομίας με τον διακεκριμένο chef Άνταμ Κοντοβά.
O chef Άνταμ Κοντοβάς, γνωστός για τη δημιουργικότητα και την ικανότητά του να συνδυάζει παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές, έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της γαστρονομίας.
Έχει εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια, όπως το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin Sea Grill στις Βρυξέλλες και έχει διακριθεί με βραβεία όπως αυτό του Καλύτερου Νέου Chef από το περιοδικό FNL.
Η βραδιά υπόσχεται ένα μενού που θα αναδείξει την ελληνική κουζίνα μέσα από μια καινοτόμο προσέγγιση των δύο chef, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου το 1ο Gastronomy Gala του 2025 υποδέχεται τον chef Άνταμ Κοντοβά στο εστιατόριο Ambrosia, εκεί όπου η γαστρονομία μετατρέπεται σε τέχνη.
Η συμμετοχή σε αυτή τη μοναδική βραδιά διατίθεται στα 118€/ άτομο
Τα Gastronomy Galas είναι το νέο γαστρονομικό εγχείρημα του Hyatt Regency Thessaloniki
που συνδυάζει την τέχνη της γεύσης με την πολυτέλεια της ηψηλής αισθητικής σε set menu στο εστιατόριο Ambrosia
Με διακεκριμένους chef που δημιουργούν πιάτα από εξαιρετικά υλικά, κάθε Gastronomy Gala είναι ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης & του οίνου!
Κάθε μήνα ένα Gastronomy Gala σας ταξιδεύει:
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025
Σάββατο 29 Μαρτίου 2025
Σάββατο 31 Μαΐου 2025