Τώρα μπορείς να αγοράζεις τα εισιτήριά σου από τα Public με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Σε όλα τα καταστήματα Public εδώ.
  • Οn line σε λίγα κλικ, με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.
  • Online η αγορά γίνεται με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας
  • Στα καταστήματα μπορείς να πληρώσεις με κάρτα ή και μετρητά
  • On line (μέσω του tickets.public.gr): υπάρχει επιβάρυνση / χρέωση υπηρεσίας
  • Κατάστημα: υπάρχει μικρή επιβάρυνση ανά συναλλαγή που αφορά έξοδα υπηρεσίας (κόστος συναλλαγής)

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σου, λαμβάνεις ένα e-mail επιβεβαίωσης που αναφέρει τον κωδικό και τα στοιχεία της παραγγελίας καθώς και link για να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τα εισιτήριά σου

Μπορείς να επιλέξεις θέση, σε χώρους που υπάρχουν αριθμημένες θέσεις, πλην κάποιων εξαιρέσεων μετά από οδηγία της διοργανώτριας εταιρίας.

Όπου προβλέπεται το εισιτήριο να αποτελεί και δελτίο εισόδου, μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τα εισιτήρια από το email της συναλλαγής.

Απλά εκτυπώνεις μέσω του ηλεκτρονικού σου υπολογιστή το e-ticket (με το οποίο εξασφαλίζεις την απευθείας είσοδό σου στο χώρο του θεάματος).

Στην περίπτωση που για το θέαμα δεν διατίθεται e-ticket, η απόδειξη λειτουργεί ως voucher. Θα χρειαστεί η ελαφρώς νωρίτερη προσέλευσή σου στο χώρο του θεάματος, ώστε να ανταλλάξεις την απόδειξη συναλλαγής στο ταμείο με το νόμιμο παραστατικό.

Η ομάδα του Public είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς.
Επικοινώνησε μαζί μας καθημερινά με 3 διαφορετικούς τρόπους:

  • Στέλνοντας e-mail στο tickets@public.gr
  • Καλώντας μας στα τηλέφωνα 8011140000 (από σταθερό) και 2108181333 (από κινητό) με αστική χρέωση, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 9μμ και Σάββατο 10πμ – 6μμ
  • Συνομιλώντας μαζί μας ζωντανά μέσω της υπηρεσίας live chat από Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-21:00
Μπορείς να κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα εισιτήρια για οποιαδήποτε παράσταση επιθυμείς είτε έχουν αποκτηθεί on line είτε από κατάστημα Public αρκεί τα εισιτήρια να είναι στα στοιχεία του ατόμου που θα παρακολουθήσει το θέαμα για να μην υπάρξει ζήτημα ταυτοποίησης.

Ακυρώσεις και επιστροφές εισιτηρίων δεν γίνονται.

Η πολιτική των επιστροφών/ μετακινήσεων ορίζεται από την διοργανώτρια εταιρία. Επικοινώνησε μαζί μας και θα φροντίσουμε εμείς για την καλύτερη λύση στο πρόβλημα που θα προκύψει

Σε περίπτωση που χάσεις το εισιτήριό σου δεν υπάρχει δυνατότητα επανεκτύπωσης. Χρειάζεται να επικοινωνήσεις μαζί μας, να προωθήσουμε το e-mail σου στην εταιρία παραγωγής και να σου αποσταλούν τα εισιτήρια για να τα εκτυπώσεις στο σπίτι.

Οι παραστάσεις ενδέχεται να ακυρωθούν λόγω καιρικών συνθηκών, ασθένειας καλλιτέχνη ή απεργίας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ενημερωθείς άμεσα μέσω ανάρτησης σε blog μετά από απόφαση της παραγωγής, για τον τρόπο επιστροφής χρημάτων.

Τυχόν επιστροφή χρημάτων δεν συμπεριλαμβανει την χρέωση υπηρεσιας, η οποία δεν επιστρέφεται, εφόσον αφορά υπηρεσία που έχει ήδη παρασχεθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων.

Η συναλλαγή σου είναι απόλυτα διασφαλισμένη και υποστηρίζεται από την Cardlink.

Η Cardlink χρεώνει την κάρτα σου στους δικούς της ασφαλείς servers και είναι πιστοποιημένη κατά PCI-DSS.

Top