Hyatt Regency Thessaloniki GO BRUNCH ΕVENT with Estrella
Νέα σεζόν , νέα εμπειρία Brunch στο εστιατόριο Αμβροσία!
Στo Hyatt Regency Thessaloniki ξεκινά μια νέα σειρά από εκλεκτές Κυριακές που είναι αφιερωμένες στη γαστρονομία και την ποικιλομορφία της κουζίνας. Κάθε μήνα, στο εστιατόριο Αμβροσία ο executive chef Απόστολος Αλτάνης θα φιλοξενεί έναν διακεκριμένο σεφ , που θα δημιουργούν μαζί ένα ξεχωριστό θεματικό brunch, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γευστικές εμπειρίες και να ταξιδέψουν γευστικά σε διάφορα μέρη και όλα αυτά χωρίς να αφήσουν την πόλη τους.
Στις 28 Ιανουάριου 2024 με τo πιο απολαυστικό American Brunch μαζί με τον Βασίλη Σπόρο, Chef Patron του αμερικάνικου εστιατορίου Po’ Boys BBQ, ετοιμάζουμε μαζί ένα brunch με αυθεντικές γεύσης Αμερικής!
Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Μπαξεβάνης στις 25 Φεβρουαρίου 2024, ένας από τους σημαντικότερους συγχρόνους chef της ελληνικής κουζίνας, με σπουδές σε Ελλάδα και Γαλλία αλλά παρ'ολα αυτά συνεχίζει να επιμένει σε αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με πρωταγωνιστή την Κρητική κουζίνα.
Στο πιο νόστιμο brunch της πόλης όμως δεν σταματάμε εδώ, οι επόμενοι μήνες Απρίλιος , Μάιος και Ιούνιος θα είναι μια έκπληξη με τις γεύσεις της Μαρίας Εκμετσίογλου που θα μας παρουσιάσει την κουζίνα της Πόλης, αλλά και της Μικρασιάτικης φιλοσοφίας που είναι γεμάτη συναισθήματα και μνήμες.
Ένας αέρας θα φυσήξει από την Ιβηρική χερσόνησο για το κλείσιμο που θα μας ταξιδέψει στην ισπανική κουλτούρα των τάπας που αντιπροσωπεύουν την κορυφαία εκδοχή της Ισπανικής κουζίνας.
Η εμπειρία «απογειώνεται» όταν συνοδεύεται με μουσικές επιλογές live ή DJ, δροσιστικά cocktails και φυσικά τη θέα της πισίνας του Hyatt Regency Thessaloniki.
Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί)
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου
Κυριακή 28 Ιανουαρίου 13:00 – 17:00
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 13:00 – 17:00