Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Στις 5 Νοεμβρίου  το Public Café Restaurant υποδέχεται τη Λίνα Νικολακοπούλου, τη Γιώτα Νέγκα και την Κάτια Γκουλιώνη σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Το πάντοτε δραστήριο Public Café Restaurant παρέα με τη Λίνα Νικολακοπούλου εγκαινιάζουν μια σειρά από ξεχωριστές μουσικές βραδιές με τίτλο «Ο ήχος της καρδιάς». Η αρχή θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου  με ένα χορταστικό αφιέρωμα στη σπουδαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Η Λίνα θα υποδεχτεί στον χώρο του Public Café Restaurant την αυθεντική λαϊκή ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα και την ταλαντούχα ηθοποιό Κάτια Γκουλιώνη, που ξεχώρισε για την ερμηνεία της στην ταινία «Ευτυχία», και θα συμπράξει ενεργά σε αυτή τη γιορτή. Μια γιορτή κατά την οποία θα συζητήσουμε για τη ζωή της Ευτυχίας αλλά κυρίως να τραγουδήσουμε όλα τα θρυλικά τραγούδια της.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου , λοιπόν, στις 20:30Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώτα Νέγκα και Κάτια Γκουλιώνη μας φέρνουν τον Νοέμβρη της «Ευτυχίας» στο Public Café Restaurant, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος. Εισιτήρια για τη βραδιά θα βρείτε διαθέσιμα στο tickets.public.gr. Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί για το καλωσόρισμα μαζί με ένα πλατό γεμάτο ελληνικές γεύσεις.

Ο γνώριμος χώρος του Public Café Restaurant έχει διαμορφωθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, υγιεινής και αποστάσεων, για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του με ασφάλεια σε μια συναρπαστική μουσική βραδιά. Καθώς η προσέλευση ακολουθεί τους κανονισμούς της περιόδου, που αφορούν τις αποστάσεις και την απόλυτη καθαριότητα του χώρου, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος. Κρατήστε έγκαιρα τις θέσεις σας στο tickets.public.gr! Αν τα εισιτήρια εξαντληθούν, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα στο Public Blog, ώστε να σας ενημερώσουμε άμεσα σε ενδεχόμενο ακύρωσης.

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Οι συντελεστές:
Κώστας Νικολόπουλος, κιθάρα & μπάσο
Μένιος Γούναρης, πιάνο & πλήκτρα
Γιάννης Αγγελόπουλος, τύμπανα & pads
Νίκος Κατσίκης, μπουζούκι
Κώστας Νικολόπουλος, ενορχήστρωση
Νίκος Κόλλιας, ήχος
Νατάσα Μαλάμη, διεύθυνση παραγωγής
Λίνα Νικολακοπούλου, ιδέα & καλλιτεχνική διεύθυνση

Πολιτική Ακυρώσεων: Δεν γίνονται ακυρώσεις
Τιμές:
25€
Τύπος Πλάνου: Θέσεις καθημένων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Top