Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΚΥΡΙΕ ΓΚΡΗΝ»

του Τζεφ Μπάρον
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Οκτώβριος 2020 έως Άνοιξη 2021, ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ


Μια τρυφερή και ανθρώπινη ιστορία επέλεξε να αφηγηθεί φέτος το χειμώνα ο Πέτρος Φιλιππίδης με το έργο «Την Πέμπτη, κύριε Γκρην» («Visiting Mr. Green») του Τζεφ Μπάρον, κρατώντας το ρόλο του σκηνοθέτη και ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, στη γνώριμη θεατρική του στέγη τα τελευταία 17 χρόνια, το θέατρο Μουσούρη. Δίπλα του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της νέας γενιάς, που διαγράφει ξεχωριστή και πολλά υποσχόμενη πορεία στο χώρο. Οι δυο τους θα συναντηθούν στη σκηνή του θεάτρου Μουσούρη στην «κωμωδία με δραματικές προεκτάσεις», όπως χαρακτηρίζει το έργο ο ίδιος ο συγγραφέας, που έχει ως θέμα τη μοναξιά και τις σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές γενιές ανθρώπων. Είναι το πρώτο έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Τζεφ Μπάρον, το οποίο, από τότε που  ανέβηκε στη Νέα Υόρκη, έχει παρουσιαστεί σε 40 χώρες με πάνω από 400 θεατρικά ανεβάσματα και έχει μεταφραστεί σε 22 γλώσσες. Στο έργο έχουν απονεμηθεί το βραβείο KulturPreis Europa και άλλα 24 παγκοσμίως, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία, η Ισπανία, η Ιταλία, το Μεξικό κ.ά.
Στην Ελλάδα το σύστησε στο κοινό ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος το 2000 στο θέατρο Ροές.

Για τις πρώτες παραστάσεις η τιμή των εισιτήριων είναι γενική είσοδος 10 ευρώ 

Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 20:00
Σάββατο (λαϊκή απογευματινή): 18:00
Σάββατο (βραδινή) 21:00
Κυριακή: 19:00

Πολιτική Ακυρώσεων: • ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗ & ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
• ΔΕΚΤΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ.
Τιμές:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει οδηγίας της διοργανώτριας παραγωγού εταιρείας την εορταστική περίοδο η τιμολογιακή πολιτική της παράστασης είναι γενική είσοδος χωρίς καθόλου μειωμένα εισιτήρια.


- Τετάρτη & Πέμπτη: €20, €14 (φοιτητικό, νεανικό έως 26 ετών, άνω των 65 ετών), €10 (ανέργων)
- Παρασκευή: €20, €14 (φοιτητικό)
- Σάββατο: €22 (βραδινή Σαββάτου), €17 (λαϊκή απογευματινή), €14 (φοιτητικό απογευματινή Σαββάτου)
- Κυριακή: €20, €14 (φοιτητικό)

Τύπος Πλάνου: Αριθμημένες θέσεις

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Top