• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Sόnar Athens 2019

Αμαξοστάσιο - Gazi Music Hall - Acro

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
SONAR ATHENS 2019
- Αμαξοστάσιο
- Gazi Music Hall
- Acro

11 & 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Γενική είσοδος
75€ (διήμερο)

VIP

125€ (διήμερο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
σε όλα τα καταστήματα Public
και στο tickets.public.gr

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κλικ εδώ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
MGT PRODUCTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΑΦΜ: 800696420
ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 59-61, Α.ΓΛΥΦΑΔΑ 16562

  • Διήμερο 11 & 12 Οκτωβρίου 2019 Αμαξοστάσιο - Gazi Music Hall - Acro Sόnar Athens 2019 ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ελληνικά / English


11 και 12 Οκτωβρίου 2019
SonarClub, SonarHall, SonarLab

SONAR ATHENS

Paul Kalkbrenner, Jon Hopkins και πολλά ακόμα ονόματα 

Το Sónar Athens είναι η ελληνική εκδοχή του πρωτοποριακού, διεθνούς φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και digital arts, με έδρα της Βαρκελώνη. 

Τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνονται από το line-up είναι:

AΝΝΑ
Foreign Beggars
Jon Hopkins
HVOB
Paul Kalkbrenner
Kölsch
Red Axes
Unkle
Worakls


Ο super-star της Βερολιζένικης χορευτικής σκηνής Paul Kalkbrenner επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πέντε χρόνια, για να μας παρουσιάσει μια από τις πραγματικά ξεχωριστές live εμφάνισεις του.

Ο Jon Hopkins επιτέλους στην Ελλάδα! Ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του ελληνικού κοινού, ο δημιουργός των «Immunity» και «Singularity» θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Οι Unkle επιστρέφουν στην Αθήνα στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου δίσκου τους «The Road: Part II/Lost Highway», όπου ο μεγάλος James Lavelle συνεργάζεται με ονόματα όπως τον Mark Lanegan, τον Tom Smith των Editors, τον Ian Astbury των The Cult και τον Mick Jones των The Clash.

Το ισραηλινό δίδυμο των Red Axes έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εκτοξεύσει τη φήμη του, χάρη στον εντελώς προσωπικό τρόπο που έχουν να συνδυάζουν τις πλείστες επιρροές τους.

O Γάλλος Worakls χρησιμοποιεί τις σπουδές του στην κλασσική μουσική για να δημιουργήσει την δική του, πολύ επιτυχημένη χορευτική μουσική. Πριν καν κυκλοφορήσει το πρώτο album του τον ερχόμενο Μάϊο, έχει ήδη αρκετές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Το 2018 ήταν η χρονιά που επιτέλους η Βραζιλιάννα AΝΝΑ καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες γυναίκες της dance μουσικής, με το όνομά της να φιγουράρει στα μεγαλύτερα events και τις κριτικές για κομμάτια όπως το «Hidden Beauties» να την αποθεώνουν. 

Ο Δανός Kölsch έχει χτίσει μια αξιοπρόσεκτη δισκογραφία, όπου η techno μπολιάζεται με συναίσθημα και αναμνήσεις. H εμφάνισή του στο Sonar Athens θα είναι η πρώτη του στην Ελλάδα.

Με αφετηρία το hiphop, οι Foreign Beggars στην πορεία τους κάλυψαν το grime, το dubstep και το drum'n'bass, καθιστώντας τους ένα από τα πιο επιτυχημένα και σημαντικά συγκροτήματα της Μεγάλης Βρετανίας των τελευταίων δεκαετιών.

Το αυστριακό δίδυμο των HVOB, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν τον ιδιαίτερο μελωδικό dance ήχο τους με τα χαρακτηριστικά φωνητικά της Anna Müller.
 
Περισσότερα ονόματα και πληροφορίες για το Sonar Athens θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
2ημερα - 75 Ευρώ

VIP 2ημερα - 125 Eυρώ


Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα καταστήματα Public και στο tickets.public.gr

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέττες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων και ξεχωριστή είσοδο στους χώρους διεξαγωγής.

Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.


www.sonarathens.gr
https://www.facebook.com/sonarfestivalATS/
https://www.instagram.com/sonar.athens/