Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ που αγαπήθηκε τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις μέσα από τις οθόνες σας σε μία ειδικά σχεδιασμένη μαγνητοσκοπημένη παράσταση.

Παράταση αγοράς εισιτηρίων για την παράσταση Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ του Αντώνη Παπαθεοδούλου μέχρι τις 25/1 και θέασης μέχρι τις 31/1 για όλους τους φίλους μας που δεν πρόλαβαν να δουν την παράστασή μας και να πλέξουν μέσα στις γιορτές!
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη διαδραστική παράσταση «Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ» μέσα από την πλατφόρμα της ticketservices, επιλέγοντας το πακέτο** που τους ταιριάζει. Με νέες ιδέες κι ένα ενεργό πλαίσιο επικοινωνίας τύπου chat, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί ένα πρωτότυπο πλαίσιο διαλόγου για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, διατηρώντας ενεργό έναν δίαυλο επικοινωνίας και διαδραστικότητας.

Ελάτε να φτιάξουμε ΜΑΖΙ την κουβέρτα του Ραφτάκου για να ζεστάνουμε όχι μόνο την πόλη μας αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη ΓΗ! OΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Διάρκεια: 60 λεπτά
Σημαντικές Πληροφορίες:
* Λόγω εορτών η αποστολή του κιτ πλεξίματος και του βιβλίου ενδέχεται να καθυστερήσουν. Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά.
Πολιτική Ακυρώσεων: Δεν γίνονται ακυρώσεις
Τιμές:
- RAFTAKOS Video on demand διάρκειας 3 ημερών
Περιλαμβάνει την παράσταση
+ ένα βίντεο με τον Ραφτάκο με θέμα OΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ: 11 ευρώ.

- RAFTAKOS PLUS (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) * Video on demand διάρκειας 6 ημερών
Περιλαμβάνει το RAFTAKOS
+ ένα κιτ με παιδικές βελόνες και νήμα πλεξίματος
+ video του Ραφτάκου με οδηγίες πλεξίματος: 22 ευρώ*.

- RAFTAKOS FULLPACK (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) * Video on demand διάρκειας 6 ημερών.
Περιλαμβάνει το RAFTAKOS PLUS
+ το βιβλίο με το ομώνυμο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο: 26 ευρώ*.

- RAFTAKOS FULLPACK (ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) * Video on demand διάρκειας 6 ημερών.
Περιλαμβάνει το RAFTAKOS PLUS
+ το βιβλίο με το ομώνυμο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο: 38 ευρώ*

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Top