Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Από το 1994, το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη είναι το μοναδικό μουσείο κοσμήματος και διακοσμητικών τεχνών στην Ελλάδα. Στις συλλογές του, φιλοξενούνται περισσότερες από 4.500  πρωτότυπες δημιουργίες του Ηλία Λαλαούνη,  από το 1957 μέχρι το 2010, ευρωπαϊκά ιστορικά αντικείμενα και σύγχρονα εικαστικά κοσμήματα από ιδιωτικές δωρεές.

Περισσότερες από 90 περιοδικές εκθέσεις έχουν διοργανωθεί και συνεχίζουν για να παρουσιάσουν άγνωστες πτυχές των διακοσμητικών τεχνών, στο ευρύ κοινό. Τα πρωτότυπα πολιτιστικά/ εκπαιδευτικά – προγράμματα/ εργαστήρια απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, και μπορείτε να τα αναζητήσετε όλο το χρόνο. Το Μουσείο προσφέρει θέσεις εθελοντικής εργασίας και πρακτικής άσκησης, για νέους επιστήμονες, καλλιτέχνες και ενήλικες με ενδιαφέροντα στον χώρο των τεχνών, της μουσειολογίας, της αρχαιολογίας και της ιστορίας της τέχνης.

Τα ζωντανά καλλιτεχνικά εργαστήρια, οι μοναδικές ξεναγήσεις, το Museum Shop και το ILJMuseum Café με θέα την Ακρόπολη, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πολιτιστική επίσκεψη σε όλους για να γνωρίσουν μια άγνωστη πτυχή της μαγείας του ελληνικού πολιτισμού μαζί με την επιτυχημένη πορεία του Έλληνα Ακαδημαϊκού, Ηλία Λαλαούνη.

Τρίτη έως Σάββατο : 10.00 – 14.00

Το Μουσείο παραμένει κλειστό κάθε Κυριακή και Δευτέρα καθώς και στις επίσημες αργίες.

Παρακαλούμε, ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές ωραρίου και από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του Μουσείου.

Σημαντικές Πληροφορίες:
ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
Το ΜΚΗΛ προσφέρει στους επισκέπτες του μία βόλτα στα ομορφότερα κοσμήματα του κόσμου, με καθημερινές ξεναγήσεις στους μόνιμους εκθεσιακούς χώρους. Οι ξεναγήσεις, που υλοποιούνται από τους επιμελητές του μουσείου, περιλαμβάνουν προβολή βίντεο για τις συλλογές και ειδικές παρουσιάσεις τεχνικών επεξεργασίας κοσμημάτων στα δυο ζωντανά εργαστήρια ΖΕΜ και ΖΕΔΕΤ. Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται σε ομάδες έως 5 ατόμων με προ κράτηση.
Πολιτική Ακυρώσεων: Δεν γίνονται ακυρώσεις
Τιμές:
Γενική Είσοδος: 5ευρώ/άτομο (+0.30€/εισιτήριο)
Σχολικές Ομάδες: 4ευρώ/άτομο (+0.30€/εισιτήριο) (δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν)
Ξενάγηση Γκρουπ έως και 5 άτομα: 40ευρώ/γκρουπ (+1€/εισιτήριο)
Παιδικό εισιτήριο εκδίδεται μόνο στο εκδοτήριο του μουσείου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΜΚΗΛ

Τύπος Πλάνου: Γενική Είσοδος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Top