• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Le Galactik Ensemble | Optraken

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
οδός Αρτέμιδος, 24 100
Καλαμάτα
(χάρτης)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- Καταστήματα PUBLIC
- tickets.public.gr

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να προσέλθετε στο θέατρο απευθείας με αυτά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Έναρξη: 4 Ιουλίου 2019
Πληροφορίες: 27211 81030
10:00-13:00 & 18:30-21:00
(καθημερινές και Σαββατοκύριακο)
Αριστομένους 33, 24133 Καλαμάτα

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

25ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
- ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
«ΦΑΡΙΣ»
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΘΗΝΩΝ 99
ΚΤΙΡΙΟ Β ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΑΦΜ: 998271263 - ΔΟΥ: ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

23 & 24.7.2019 
Μέγαρο Χορού Καλαμάτας - Κεντρική Σκηνή
| 23.7 [22:00] / 24.7 [19:30] | 60΄

Η ομάδα Le Galactik Ensemble [Λε Γκαλακτίκ Ανσάμπλ] εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Δεν είναι απλώς τα ακροβατικά τσίρκου που εμπνέουν τους χορευτές όσο το γεγονός ότι θέλουν να διερευνήσουν τη σχέση των ανθρώπων με τις δυσκολίες που θέτει το εχθρικό περιβάλλον τους. Το έργο τους πηγάζει από την επιθυμία τους να «σκηνοθετήσουν» πολύ απλές ενέργειες με τρόπο που να προκαλεί το ανθρώπινο σώμα. Το να στέκεται κανείς, να μιλά, να κινείται ελεύθερα, να αντιστέκεται και να προσαρμόζεται σε μια εξωτερική φυσική δύναμη, όλα τα παραπάνω βρίσκονται στον πυρήνα πολλών υπαρξιακών ερωτημάτων.
Οι Le Galactik Ensemble έχουν αναπτύξει αυτό που αποκαλούν «ακροβατικά κατάστασης», τα οποία διερευνούν την άμεση, συγκεκριμένη σχέση του ανθρώπου με ένα ασταθές περιβάλλον και την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε αυτό. Παρουσιάζουν έτσι άτομα ή ομάδες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες και επικίνδυνες καταστάσεις.
Οι Le Galactik Ensemble δημιουργούν έργα στα οποία η κίνηση δεν εμφανίζεται ως καλοδουλεμένη δεξιότητα αλλά ως ανάγκη, ως παρόρμηση. Στη σκηνή αναζητούν την ποιοτική κίνηση, που μπορεί να διεισδύσει στον πραγματικό κόσμο, να αναμετρηθεί μαζί του και να προκαλέσει το κοινό.

--

Ερμηνεία: Mathieu Bleton, Mosi Espinoza, Jonas Julliand, Karim Messaoudi, Cyril Pernot
Τεχνική διαχείριση: Victor Fernandes
Σκηνική διαχείριση: Charles Rousseau
Κατασκευή σκηνικού: Franck Breuil
Σχεδιασμός φωτισμού: Adèle Grépinet
Τεχνικός φωτισμού: Romain Caramalli
Σχεδιασμός ήχου-μουσικής: Denis Mariotte
Τεχνικός ήχου: Eric Sterenfeld
Γραφικά-Επικοινωνία: Maëva Longvert
Καλλιτεχνική συνεργασία: Matthieu Gary & Marie Fonte
Επίβλεψη ακροβατικών: Dimitri Jourde
Παραγωγή-Διανομή: Léa Couqueberg
Διαχείριση παραγωγής: Emilie Leloup
Παραγωγή: Le Grand Gardon Blanc & Galactik Ensemble
Συμπαραγωγή: Plateforme 2 Pôles Cirques en Normandie: La Brèche à Cherbourg – Cirque Théâtre d'Elbeuf, Scène Nationale de Châteauvallon, Le Tandem, scène nationale, Les 3T-Scène conventionnée de Chatellerault, Houdremont Scène Conventionnée, La Courneuve, Les Subsistances, Lyon, CircuxNext.
Με την οικονομική υποστήριξη: Aide à la production de la DRAC, Île-de-France, Aide à la création artistique pour le cirque – DGCA / Ministère de la Culture, SACD / Processus Cirque, ADAMI, Aide à la diffusion d'œuvres sur le territoire parisien de la Mairie de Paris.
Με την υποστήριξη: Arcadi, Île-de-France, Le Monfort Théâtre, Paris, Théâtre de L'Agora, Evry, La Nouvelle Digue, Toulouse, CIRCa, Auch, La Grainerie, Balma, La Cascade, Pôle National des Arts du Cirque, Bourg-Saint-Andéol, Le Carré magique, Pôle National des Arts du Cirque en Bretagne, Lannion.

Η παράσταση Optraken παρουσιάζεται στο 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου.

 

CMYK Ambass eps

IFA 111 logotype outline CMYK

--

 

© Nicolas Martinez

Η συνεργασία των Mathieu Bleton, Mosi Espinoza, Jonas Julliand, Karim Messaoudi και Cyril Pernot μετρά δέκα χρόνια. Γνωρίστηκαν στην Εθνική Σχολή Τεχνών του Τσίρκου της Γαλλίας (École Nationale des Arts du Cirque de Rosny-sous-Bois, ENACR), όπου σπούδασαν ακροβατικά και έχουν έκτοτε αναπτύξει την τέχνη τους ως ερμηνευτές και συγγραφείς μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εμπειριών.