• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 55 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ «Οδηγός Επιβίωσης»

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ
Ιερά Οδός 22
Κεραμεικός, Αθήνα
(χάρτης)

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10€ EARLY BIRD
12€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
15€ ΤΑΜΕΙΟ

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
MGT PRODUCTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΑΦΜ: 800696420
ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 59-61, Α.ΓΛΥΦΑΔΑ 16562
ΕΔΡΑ: ΛΑΝΙΤΗ 4, ΑΘΗΝΑ, 11363
  • Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, 20:30 ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ «Οδηγός Επιβίωσης» ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ (Ιερά Οδός 18-20) 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

“Οδηγός Επιβίωσης”
ζωντανά στην Ιερά Οδό


Όταν οι ατάκες σου φτάνουν ακόμα και στις ειδήσεις, τότε δεν μπορεί παρά να είσαι ό,τι πιο viral κυκλοφορεί στο ελληνικό internet! 

Τον ξέραμε από χρόνια για τις αμίμητες μιμήσεις του και τις αδιάκοπες ατάκες του στις ραδιοφωνικές του εκπομπές και τα stand-up του. Φέτος όμως, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έγινε και επίσημα “Καλός! Καλός!”, καθώς τα videos του, στην κυριολεξία, τα βλέπει όλη η Ελλάδα! Έτσι, σχεδόν κάθε εβδομάδα τον βρίσκει στις κορυφές των τάσεων του youtube, με κάθε νέο video να κάνει εκατοντάδες χιλιάδες views! 

Όλη αυτή η μεγάλη επιτυχία θα συμπυκνωθεί και θα παρουσιαστεί ζωντανά επί σκηνής στο μεγαλύτερο, 
live event της καριέρας του: το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Οδό (Ιερά Οδός 18-20), μαζί με τον σταθερό συνοδοιπόρο του, τον εξαιρετικό Θανάση Παπαγεωργίου με την έντονη θεατρικότητα, θα παρουσιάσουν ζωντανά τον “Οδηγό Επιβίωσης”, ένα ξέφρενο stand-up comedy show όπου τίποτα δεν θα μείνει ασχολίαστο. 

Μερικά μόνο από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: κλιματική αλλαγή, εξωγήινοι, ανεπιθύμητοι συγγενείς, μανάδες, πατεράδες, επικίνδυνες ερωτικές επαφές, αποτυχημένα ραντεβού, υποχρεωτικές παρουσίες σε γάμους και κηδείες και παρουσίες από άλλη διάσταση τους απειλούν.

Εκείνοι ξεφεύγουν οριακά και γεμίζουν πρόζες, αυτοσχεδιάζουν, μιμούνται και αλλάζουν μορφές. Γίνονται χαρακτήρες της διπλανής πόρτας και ένα με το κοινό, με γέλια που θα φτάσουν στον ουρανό. 

Η υπόσχεση προς όσους θα έρθουν είναι μια και ξεκάθαρη: ελάτε και επιβιώστε μαζί τους, σε μια παράσταση stand up comedy που δεν έχει προηγούμενο και επόμενο.


Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση:

Εarly bird 10 €, έπειτα 12 €

Ταμείο: 15€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛ: 210 9636489