Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ο Μάρτιν (Νίκος Κουρής), ένας επαγγελματικά άκρως επιτυχημένος οικογενειάρχης, χωρίς να πάψει να αγαπάει την γυναίκα του (Λουκία Μιχαλοπούλου), ερωτεύεται την Σύλβια, η οποία «τυχαίνει» –όπως λέει ο ίδιος- να είναι… γίδα! Ο δημοσιογράφος και καλύτερός του φίλος Ρος (Γιάννης Δρακόπουλος) το «καρφώνει» στην σύζυγο και στον γιο του (Μιχαήλ Ταμπακάκης), με αποτέλεσμα η μία ακραία αντίδραση να φέρει την άλλη, μέχρι το συναρπαστικό φινάλε!

3ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Μετά από συνεχόμενες sold out παραστάσεις και πολλές διακρίσεις η παράσταση που αναστάτωσε την θεατρική Αθήνα με τις συνταρακτικές της ερμηνείες έρχεται για πρώτη φορά στο Θέατρο Αθηνών!

Η παράσταση έκανε ρεκόρ
στα 9α θεατρικά βραβεία Θεσσαλονίκης:
–    Καλύτερη παράσταση 2019
–    Καλύτερη σκηνοθεσία (Νικορέστης Χανιωτάκης)
–    Α’ Ανδρική Ερμηνεία (Νίκος Κουρής)*
–    Α’ Γυναικεία Ερμηνεία (Λουκία Μιχαλοπούλου)
–    Καλύτερο σκηνικό (Αρετή Μουστάκα)
–    Καλύτεροι φωτισμοί (Χριστίνα Θανάσουλα)

Ο Νίκος Κουρής ήταν υποψήφιος και για Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στα βραβεία κοινού Αθηνοράματος, ενώ πήρε το 2ο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στα βραβεία κοινού All4fun.

Ένα από τα κορυφαία και πιο εμβληματικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας

Λίγα λόγια για το έργο:
Το 2000 ο βραβευμένος με τρία Πούλιτζερ Αμερικάνος συγγραφέας Έντουαρντ Άλμπι έγραψε την “Γίδα”, η οποία θεωρείται ένα από τα κορυφαία και πιο τολμηρά του έργα μαζί με το “Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ;”. Κείμενο με έντονο χιούμορ, εκρηκτικούς χαρακτήρες, πανέξυπνους διαλόγους, σκληρότητα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη τρυφερότητα, υποδεικνύει όχι μόνο το μέλλον των έως τώρα παραδοσιακών δομών της κοινωνίας, αλλά και τα κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο.

«Οι άνθρωποι λένε ψέματα στον εαυτό τους για το ποιοι είναι και πώς βλέπουν τον εαυτό τους. Το έργο μου αφορά την ανικανότητά μας να είμαστε αντικειμενικοί με τον εαυτό μας».
Έντουαρντ Άλμπι

Πολιτική Ακυρώσεων: Δεν γίνονται ακυρώσεις
Τιμές:
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή : 20€, 17€, 14€
Φοιτητικό (πλην Σαββάτου βράδυ):14€
Νεανικό (έως 26 ετών) & άνω των 65 ετων: 14€ (Τετάρτη & Πέμπτη)
Ανέργων:10€ (Τετάρτη & Πέμπτη)
Λαϊκή Απογευματινή Σαββάτου :17€
Βραδινή Σαββάτου: 20€
Τύπος Πλάνου: Αριθμημένο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Top