• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 55 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

FLOW FILM & ECO FESTIVAL

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αιγάλεω, 122 41
(χάρτης)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 02.00 το βράδυ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

EARLY BOOKING (ως 31/10)
12€ γενική είσοδος
10€ μαθητές, φοιτητές, άνεργοι

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ (από 1/11 ως 29/11)

15€ γενική είσοδος
12€ μαθητές, φοιτητές, άνεργοι

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (30/11)
20€ γενική είσοδος
15€ μαθητές, φοιτητές, άνεργοι

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
JAGGED MELON PRODUCTIONS LIMITED
ΑΦΜ: 996911423
ΔΟΥ: Α ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: 1, Flat 21 Carney Place SW9 8GE LONDON UΚ

  • Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, 12:00 FLOW FILM & ECO FESTIVAL ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


FLOW FILM & ECO FESTIVAL

ΑΘΗΝΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΈρχεται για 5η συνεχόμενη χρονιά το Flow Film & Eco festival σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η δημιουργική ομάδα του Flow ετοιμάζεται να παρουσιάσει όπως κάθε χρόνο ένα υπερθέαμα προβολών από τον πλανήτη των action sports!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες των κορυφαίων ταινιών που κυκλοφόρησαν φέτος θα προβληθούν στην 4Κ cinema οθόνη του #Flowfest2019.

Το μεγαλύτερο gathering των action sports είναι εδώ! Ταινίες, εκθέσεις προϊόντων - τέχνης - φωτογραφίας - οικολογίας, εργαστήρια, διαγωνισμοί, βραβεία, ομιλίες, μουσική, δώρα για το κοινό!

Το Flow στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο που ήταν και τα τελευταία 3 χρόνια, στο Συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. (Πρώην ΑΕΙ Πειραιώς ΤΤ). Διαθέτει αμφιθέατρο 550 θέσεων, εντυπωσιακό φουαγιέ που φιλοξενεί διάφορες εκθέσεις, music stage & bar καθώς και 2 βοηθητικές αίθουσες (eco room, workshops, masterclasses) 

Ήδη από το event του 2017, πέραν της ψυχαγωγίας, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών μας για την προστασία του περιβάλλοντος είναι βασικός στόχος του Flow, όπως και η προσπάθεια να γίνει το Flow 100% Zero Waste event! Δημιουργικές δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δρομολογηθεί και θα παρουσιαστούν και φέτος στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα (Eco Room)

FILMS
(more to be announced)

------------------#flowfest2019 #flowfilmfestival
#reuse #reduce #recycle #zerowaste
#actionsports #surf #snowboard #ski #sup #climbing #kitesurfing #skateboarding #windsurfing #extremesports