• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

DEAD CAN DANCE

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ
Θεσσαλονίκη

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
38 ευρώ (προπώληση)
42 ευρώ (ταμείο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
σε όλα τα καταστήματα Public
και στο tickets.public.gr

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
MGT PRODUCTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΑΦΜ: 800696420
ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 59-61, Α.ΓΛΥΦΑΔΑ 16562

  • Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019, 21:00 ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ DEAD CAN DANCE ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


1 Ιουλίου 2019
Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

DEAD CAN DANCE

A CELEBRATION - LIFE AND WORKS 1980 - 2019 TOUR

Μεταφορά της συναυλίας στο Θέατρο Γης

Η συναυλία των Dead Can Dance στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται στο Θέατρο Γης. Τα ήδη πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά, ενώ η προπώληση συνεχίζεται με έντονο ρυθμό.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Dead Can Dance στην Ελλάδα είναι γεγονός! Την 1η Ιουλίου 2019 το δίδυμο των Brendan Perry και Lisa Gerrard θα βρεθεί στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της «A Celebration - Life and Works 1980-2019» περιοδείας τους, η οποία γιορτάζει το σύνολο της πορείας τους στις τέσσερις δεκαετίες της.

Στη διάρκεια αυτού του μακρόχρονου ταξιδιού τους, οι Dead Can Dance έχουν γίνει συνώνυμο ενός ήχου που συγκεντρώνει και αναδεικνύει τις λαϊκές μουσικές παραδόσεις της Ευρώπης. Η δημοφιλία τους ουσιαστικά γέννησε το μουσικό ρεύμα που έπειτα επόνομάστηκε «world music» και σημείωσε ευρύτατη επιτυχία, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού για αυτή την «ξεχασμένη» μουσική.

Μετά το «Anastasis», το εξαιρετικά επιτυχημένο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 2012 και σήμανε την μεγάλη δισκογραφική επιστροφή τους έπειτα από 18 χρόνια, ακολούθησε ακόμα μια μακρά περίοδος αναμονής. Ώσπου φέτος κυκλοφόρησαν τον νέο, 9ο κατά σειρά, studio δίσκο τους με τίτλο «Dionysus», ένα μουσικό έργο που - όπως υποδηλώνει το (για ακόμα μια φορά) ελληνικό όνομά του - ερευνά την επίδραση του θεού Διονύσου στις παλαιο-ευρωπαϊκές θρησκευτικές πρακτικές που καταπιέστηκαν από την κυριαρχία του χριστιανισμού και του ισλαμισμού.

Για τους Dead Can Dance η Ελλάδα είναι μια ξεχωριστή χώρα. Άλλωστε, η επιλογή της θεματολογίας αλλά και των ίδιων των τίτλων των δίσκων τους από την ελληνική παράδοση το δεικνύουν. Αλλά και το ελληνικό κοινό τους λατρεύει, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη μαζική προσέλευσή του στις ζωντανές εμφανίσεις τους στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση
38 ευρώ

Ταμείο
42 ευρώ

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636489