• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 55 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Cinema Alive Presents: Casablanca

TRES

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

TRES
(EX-LIDO MUSIC HALL / CASABLANCA)
Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

Αθήνα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
24 - 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ
20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τραπέζια (τιμή ανα άτομο):
VIP TABLES: 29€
FRONT ROW TABLES: 24€
NORMAL TABLES: 19€
STOOL CHAIR/TABLES (θέσεις σκαμπώ): 15€

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
- Σε κάθε τραπέζι μπορούν να αγοραστουν 2, 4 ή 5 το πολύ εισιτήρια
- Για να αγοράσετε περισσότερα εισιτήρια (και να καθίσετε σε περισσότερα από ένα τραπέζια, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε διαδοχικές συναλλαγές (παρακαλούμε να βάλετε το ίδιο όνομα σε κάθε αγορά, ώστε να καθίσετε σε διπλανά τραπέζια)
- Τα τραπέζια που αγοράζονται ΔΕΝ είναι αριθμημένα (ο αριθμός τραπεζιού που αναγράφεται είναι για εσωτερική χρήση από την παραγωγή)
- Η ταξιθεσία γίνεται από την Παραγωγή

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
WISE LIFE ACTIVITIES E.E.
ΑΦΜ: 801104102
ΔΟΥ: ΑΆ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 76-78

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το Cinema Alive, το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας επιστρέφει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, μετά από 3 επιτυχημένες παραστάσεις «The Great Gatsby, Dirty Dancing, The Commitments» και το sold out θεματικό Horror Hotel, παρουσιάζοντας την Casablanca!

Η Casablanca του Michael Curtis με πρωταγωνιστές τον Humphrey Bogart και την Ingrid Bergman βρίσκεται στα top10 όλων των κριτικών και κοινού ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών συνδυάζοντας το δράμα με τον ρομαντισμό αλλά και έντονα πολιτικά και αντιπολεμικά στοιχεία.

Σε καλούμε στο Rick's Cafe American (πρώην Casablanca / Lido Music Theater) στο κέντρο της Αθήνας από τις 24 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε το κοινό πίσω στην Casablanca του 1940, το καταφύγιο των κατατρεγμένων και το τελευταίο «εμπόδιο» πριν την ελευθερία της Αμερικής κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ανάμεσα σας θα ζωντανέψει το κλίμα της εποχής και ο μάταιος έρωτας του Rick και της Ilsa.
Εσύ θα γίνεις κομμάτι της ιστορίας;

Τι να περιμένεις στο Cinema Alive?!

Περισσότερους από 40 ηθοποιούς, animators και χορευτές, ζωντανή μουσική από jazz band με ύφος και κομμάτια της εποχής, σκηνικά βγαλμένα από την Casablanca του '40 και ένα «κρυφό» καζίνο με σκοπό να σε μεταφέρουν μέσα στην ταινία και να σε κάνουν κομμάτι της.

Θα χάσεις το μεγαλύτερο event των Χριστουγέννων στην Αθήνα;

Suggested dress code: formal / 40's

Ο βασικός σκοπός του CINEMA ALIVE είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας συνδυάζοντας τις τέχνες του κινηματογράφου, μουσικής, θεάτρου και installations. Τα Immersive Events αποτελούν την απόλυτη τάση του 21ου αιώνα, στον χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

24-25-26-27-28-29-30 Δεκεμβρίου 2019
Οι πόρτες ανοίγουν 20:00.

Facebook: https://www.facebook.com/cinemaalive.org/
Website: https://www.cinemaalive.org/
Instagram: https://instagram.com/cinemaalive/

TRES (EX-LIDO MUSIC HALL / CASABLANCA)
Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα