• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 55 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Cayetano live & The Unsound Mind | St Paul's Sessions

ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
Λ. Βασιλίσσης Όλγας, Αθήνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 13 €
Στην είσοδο: 15 €
εισιτήρια ορθίων

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
GROOVE PRODUCTIONS
ΑΦΜ: 047507139
ΔΟΥ: ΠΑΛΛΗΝΗΣ

St Paul's Sessions 4: Δείτε το πλήρες πρόγραμμα

  • Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, 21:00 Cayetano live & The Unsound Mind | St Paul's Sessions ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

St Paul's Sessions 4

Ζάππειο Μέγαρο
Λ. Βασιλίσσης Όλγας, Αθήνα

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020
ώρα 21:00


Cayetano live

&
The Unsound Mind

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ως 'Cayetano Solo Project', o Cayetano επιστρέφει με μια live performance στο Ζάππειο Μέγαρο και τα St Paul’s Sessions.

Πολυμουσικός και με ιδιαίτερη έμφαση στην μουσική σύνθεση, ο Γιώργος Μπρατάνης μπήκε στην δισκογραφία το 1996 με το τότε συγκρότημά του 'Στρογγυλό Κίτρινο'. Από το 2000 και μετά, συστήνεται στο κοινό ως Cayetano και κυκλοφορεί 2 δίσκους μόνο σε βινύλιο, τα οποία σήμερα είναι συλλεκτικά. Η αναγνώριση έρχεται το 2006 όταν κυκλοφορεί το άλμπουμ 'Focused', με εκτενές airplay στο βρετανικό BBC. Έκτοτε ακολουθούν οι προσωπικοί δίσκοι 'The Big Fall' (2009), 'Back Home' (2010), 'Once Sometime' (2012), 'The Right Time' (2015), πολλές συνεργασίες, βραβεία, υποψηφιότητες και αμέτρητα remixes σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Ως αποκορύφωμα ήρθε η κυκλοφορία του εξαιρετικού concept άλμπουμ 'Melanie' το 2018, όπου περιγράφεται μια μυθοπλαστικού χαρακτήρα ιστορία της ομώνυμης ηρωίδος.

Στη ζωντανή του αυτή εμφάνιση, o Cayetano θα παρουσιάσει το νέο του single με τίτλο 'Strange Me', ενώ θα μας ταξιδέψει παράλληλα στα σοκάκια που περιηγήθηκε η 'Melanie', αναζητώντας την αλήθεια πίσω από έναν αστικό μύθο.

Καλεσμένοι στο ιδιαίτερο αυτό του ταξίδι οι The Unsound Mind, ένα εκπληκτικό τρίο αποτελούμενο από κιθάρα, κοντραμπάσο και… beatbox, των οποίων ο πρώτος δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από την High Hop Records.

Στον γνωστό σε όλους Ζάππειο Μέγαρο, ο Cayetano επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις τρία χρόνια μετά την αλησμόνητη σόλο του εμφάνιση που είχε σηματοδοτήσει την έναρξη των St Pauls Sessions, με τους εξαιρετικούς μουσικούς Νίκο Μπαρτζώκα στα ηλεκτρονικά κρουστά και τον Resoloot στην ηλεκτρική κιθάρα να τον συνοδεύουν στα live electronics.

Cayetano: Live electronics
Νίκος Μπαρτζώκας: Ηλεκτρονικά κρουστά
Resoloot: Ηλεκτρική κιθάρα

www.cayetanomusic.com
www.facebook.com/cayetanomusic
www.soundcloud.com/cayetano

St Paul's Sessions 4
www.stpaulssessions.gr
Ζάππειο Μέγαρο
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, Μετρό Συντάγματος

Τιμή εισιτηρίου (ορθίων): 13 ευρώ προπώληση – 15 ευρώ ταμείο

Οργάνωση – Παραγωγή:
Groove Productions
www.grooveproductions.gr | info@grooveproductions.gr