Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σε ό,τι αφορά τη ζωντανή μουσική, το καλοκαίρι που έρχεται δείχνει ακόμη αβέβαιο. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή, η Αλεξάνδρα Κόνιακ να μας προσκαλέσει στην πρώτη μεγάλη διαδικτυακή της συναυλία!

Θα μας παρουσιάσει το νέο της single “Μόνο εσένα“, που κυκλοφορεί μέσα Μαΐου από την Cobalt Music, θα μας θυμίσει μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια της μέχρι τώρα δισκογραφίας της και φυσικά τις πολυσυζητημένες διασκευές και το δυνατό πρόγραμμα που μας χαρίζει επί σκηνής τα τελευταία χρόνια.

Τα σύγχρονα προβλήματα απαιτούν σύγχρονες λύσεις, γι’αυτό και η Αλεξάνδρα Κόνιακ με τους συνεργάτες της θα φροντίσουν, στο μέτρο του δυνατού, η εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα live της, να περάσει μέσα από τις οθόνες μας.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 29.05 στις 21:00 ακριβώς! Μην ξεχνάτε πως το live θα είναι διαθέσιμο μέχρι και τη Δευτέρα 31.05 το βράδυ, για όποιον δεν μπορεί να το δει το Σάββατο.

Τιμές:
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Ειδική τιμή - προσφορά: 8€
για αγορές έως και 27/5

Το εισιτήριο δίνει δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης online οποιαδήποτε στιγμή από το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 στις 21:00 έως και την Δευτέρα 31 Μαΐου στις 24:00. Το εισιτηριο ισχύει για 4 ώρες από την στιγμή της ενεργοποίησής του

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Top