• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

εισιτήρια σε όλα τα καταστήματα Public!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τα Public εγκαινιάζουν μια νέα συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την πώληση εισιτηρίων των παραγωγών του Μεγάρου σε όλα τα καταστήματα Public


Συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου 2018

«Α Love Supreme» Takis Paterelis Quartet

13 Σεπτεμβρίου 2018/20:30

Το γνωστό κουαρτέτο παρουσιάζει ένα έργο σταθμό στην τζαζ ιστορία, μια εμβληματική δημιουργία του John Coltrane, το άλμπουμ A Love Supreme (1964), που με τα ατονικά στοιχεία και τη θρησκευτική πνοή του άνοιξε νέους ορίζοντες στην τζαζ.
Συμπαραγωγή: ΣΟΕΛ & ΣΙΑ ΟΕ - ΜΜΑ

Katerine Duska - Albin Lee Meldau

14 Σεπτεμβρίου 2018/20:30

Η ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου με το νέο μουσικό της σχήμα και υποδέχεται στη σκηνή τον σουηδό τραγουδοποιό Albin Lee Meldau. Η Katerine θα ερμηνεύσει κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ Embodiment, διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών και συνθέσεις από τη νέα της δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει.
Συμπαραγωγή: MINOS EMI - ΜΜΑ

A Tribute to Leonard Cohen with Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is

21 Σεπτεμβρίου 2018/20:30

There is a crack in everything, that's how the light gets in: Μια βραδιά αφιερωμένη στις μοναδικές μελωδίες του Λέοναρντ Κοέν. Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια του, με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 (γενέθλια ημέρα του Κοέν, που αν ήταν μαζί μας θα γιόρταζε τα 84 χρόνια του).
Συμπαραγωγή: ΣΟΕΛ & ΣΙΑ ΟΕ - ΜΜΑ

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης συναντάει τη Λίνα Νικολακοπούλου
«Πέτα στα όνειρά σου»

22 Σεπτεμβρίου 2018/20:30

«Πέτα στα όνειρά σου» Προσκεκλημένοι της Λίνας Νικολακοπούλου και του Θοδωρή Βουτσικάκη είναι η σπουδαία Μαρία Φαραντούρη και ο καταξιωμένος βιολιστής και συνθέτης Αντώνης Σουσάμογλου. Ο νεαρός τραγουδιστής ερμηνεύει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου από τη δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα αλλά και από την επερχόμενη συνεργασία τους με τον ιταλό συνθέτη Nicola Piovani.
Συμπαραγωγή: ARTος & Θέαμα - ΜΜΑ