• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public e-shop
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

εισιτήρια σε όλα τα καταστήματα Public!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τα Public εγκαινιάζουν μια νέα συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την πώληση εισιτηρίων των παραγωγών του Μεγάρου σε όλα τα καταστήματα Public

Το Μέγαρο είναι ένας δημιουργικός πυρήνας πολιτιστικής δράσης, εκπαιδευτικής προσπάθειας και κοινωνικής ανάπτυξης, ένας σύγχρονος χώρος πολιτισμού ανοιχτός σε όλους.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τους πλέον σύγχρονους και οργανωμένους χώρους πολιτισμού σε διεθνές επίπεδο, λειτουργεί από το 1991. Εξειδικευμένοι μελετητές και κατασκευαστές από πολλές ευρωπαϊκές χώρες συνεργάστηκαν στενά δημιουργώντας ένα πολιτιστικό κέντρο με αίθουσες που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των κορυφαίων ορχηστρών και μουσικών συνόλων, καθώς κι ένα συνεδριακό κέντρο με υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, από τα μεγαλύτερα και καλύτερα του είδους του διεθνώς. Ο Κήπος του Μεγάρου, έκτασης 22 στρεμμάτων, από το 2010 είναι ανοιχτός στο κοινό και, τα καλοκαίρια γίνεται σημείο συνάντησης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Ο προγραμματισμός του Μεγάρου έχει ως κύριο άξονα την κλασική μουσική και την όπερα. Σημαντική θέση, επίσης, έχουν το σύγχρονο ρεπερτόριο, η μουσική από όλο τον κόσμο, οι νέοι δημιουργοί, ο χορός, το θέατρο, ο κινηματογράφος, η εικαστική δημιουργία και, φυσικά, η ελληνική μουσική.

Συγχρόνως, το Μegaron Plus, το πολύ-θεματικό πρόγραμμα λόγου και στοχασμού, φιλοξενεί προσωπικότητες από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, προσκαλώντας το κοινό σε βραδιές μάθησης και διαλόγου με ελεύθερη είσοδο.