• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public e-shop
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

εισιτήρια σε όλα τα καταστήματα Public!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τα Public εγκαινιάζουν μια νέα συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την πώληση εισιτηρίων των παραγωγών του Μεγάρου σε όλα τα καταστήματα Public


Συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου 2018

Πέννυ Μπαλτατζή «Το Κορίτσι στον Κήπο!»

14 Ιουνίου 2018/21:00

Tο κορίτσι που μας έκανε να ερωτευτούμε ξανά το swing και το vintage ωρίμασε καλλιτεχνικά και παρουσιάζει, με τη νέα μπάντα της, παλιά και πρόσφατα τραγούδια της, μαζί με διασκευές από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία.
Συμπαραγωγή: Four Seasons - ΜΜΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης «Kιθάρα-Φωνή»

25 Ιουνίου 2018/21:00

Μέσα από εντάσεις και σιωπές, με το τραγούδι πρωταγωνιστή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στον Κήπο με ένα πλούσιο πρόγραμμα, που εδώ και μήνες παρουσιάζει σε ευρωπαϊκές και ελληνικές πόλεις. Σαν τροβαδούρος του 21ου αιώνα, μεταφέρει αισθήματα και σκέψεις που μας αφορούν όλους.
Συμπαραγωγή: S. HILL - ΑΘΥΡ Ε.Ε. - ΜΜΑ

Angelika Dusk «Summer in the City»

5 Ιουλίου 2018/21:00

Μια καλοκαιρινή γιορτή γεμάτη μουσική και εκπλήξεις, παρέα με ξεχωριστούς φίλους που ερμηνεύουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια... αλλιώς, καθώς και κομμάτια της Angelika από τον πρώτο και τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο Beautiful Mess που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Συμπαραγωγή: SNOWCAGE RECORDS - ΜΜΑ

Μinor Project «Απ' τη Φολέγανδρο ως την Κω»

9 Ιουλίου 2018/21:00

Οι Minor Project για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου σε τρισδιάστατες in color ιστορίες «Απ' τη Φολέγανδρο ως την Κω». Ο Στάθης Δράκος με την παρέα του, και με ξεχωριστές προσκεκλημένες, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το άλμπουμ τους In Colors και άλλα που θα ακουστούν για πρώτη φορά.
Συμπαραγωγή: MINOS EMI - ΜΜΑ

Ανδριάνα Μπάμπαλη - Στάθης Δρογώσης «ΝEOVintage»

13 Ιουλίου 2018/20:45

Με «vintage λογική» και «νέα προσέγγιση» οι δύο καλλιτέχνες ερμηνεύουν στον βραδινό Κήπο επιτυχημένα ελαφρά τραγούδια των δεκαετιών 1940-1960, και προσωπικές τους συνθέσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό. Οpening act με τον Θοδωρή Μαυρογιώργη.
Συμπαραγωγή: MINOS EMI - ΜΜΑ

«Α Love Supreme» Takis Paterelis Quartet

13 Σεπτεμβρίου 2018/20:30

Το γνωστό κουαρτέτο παρουσιάζει ένα έργο σταθμό στην τζαζ ιστορία, μια εμβληματική δημιουργία του John Coltrane, το άλμπουμ A Love Supreme (1964), που με τα ατονικά στοιχεία και τη θρησκευτική πνοή του άνοιξε νέους ορίζοντες στην τζαζ.
Συμπαραγωγή: ΣΟΕΛ & ΣΙΑ ΟΕ - ΜΜΑ

Katerine Duska - Albin Lee Meldau

14 Σεπτεμβρίου 2018/20:30

Η ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου με το νέο μουσικό της σχήμα και υποδέχεται στη σκηνή τον σουηδό τραγουδοποιό Albin Lee Meldau. Η Katerine θα ερμηνεύσει κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ Embodiment, διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών και συνθέσεις από τη νέα της δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει.
Συμπαραγωγή: MINOS EMI - ΜΜΑ

A Tribute to Leonard Cohen with Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is

21 Σεπτεμβρίου 2018/20:30

There is a crack in everything, that's how the light gets in: Μια βραδιά αφιερωμένη στις μοναδικές μελωδίες του Λέοναρντ Κοέν. Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια του, με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 (γενέθλια ημέρα του Κοέν, που αν ήταν μαζί μας θα γιόρταζε τα 84 χρόνια του).
Συμπαραγωγή: ΣΟΕΛ & ΣΙΑ ΟΕ - ΜΜΑ

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης συναντάει τη Λίνα Νικολακοπούλου
«Πέτα στα όνειρά σου»

22 Σεπτεμβρίου 2018/20:30

«Πέτα στα όνειρά σου» Προσκεκλημένοι της Λίνας Νικολακοπούλου και του Θοδωρή Βουτσικάκη είναι η σπουδαία Μαρία Φαραντούρη και ο καταξιωμένος βιολιστής και συνθέτης Αντώνης Σουσάμογλου. Ο νεαρός τραγουδιστής ερμηνεύει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου από τη δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα αλλά και από την επερχόμενη συνεργασία τους με τον ιταλό συνθέτη Nicola Piovani.
Συμπαραγωγή: ARTος & Θέαμα - ΜΜΑ