• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public e-shop
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Porter Ricks

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

Σάββατο 12 Μαΐου 2017
Ώρα έναρξης:Β 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
17€

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

Saint Paul`s Sessions

ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
specs ' n ' arts

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Groove Productions

  • Σάββατο 12 Μαΐου 2018, 21:00 ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Porter Ricks ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

St Paul's Sessions 2

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Αθήνα

Σάββατο 12 Μαΐου 2018, ώρα 21:00

Porter Ricks

Το θρυλικό dub-techno ντουέτο των Porter Ricks στα St Paul`s Sessions.

Οι Porter Ricks, που πήραν το όνομά τους από έναν χαρακτήρα στην τηλεοπτική σειρά Flipper της δεκαετίας του '60 , εμφανίστηκαν στο προσκήνιο στα μέσα των 90`s και αποτελούν το dub-techno project των γερμανών παραγωγών Thomas Köner και Andy Mellwig, δύο από τα πιο σημαντικές μορφές στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής της τελευταίας 30ετίας.

Το 1996 είχαμε την έκδοση του ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο ¨Biokinetics¨ στην επιδραστική Chain Reaction των Moritz von Oswald και Mark Ernestus, ενώ την επόμενη χρονιά  ήρθε η κυκλοφορία του επικού ομώνυμου άλμπουμ τους στην Mille Plateaux, που εξέπληξε τους κριτικούς και το κοινό, χαρακτηρίζοντάς το ένα σπάνιο dub-techno κομψοτέχνημα και τους Porter Ricks ανάμεσα στους πρωτεργάτες του είδους. 

Το 1999 κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο ¨Symbiotics¨ στην Force Inc. Music Works, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων και δυο εξαιρετικά remix των Nine Inch Nails και Low, ενώ στη συνέχεια και για μια 15ετία σχεδόν, ο Thomas Köner και ο Andy Mellwig αναστέλλουν την κοινή τους πορεία και αφοσιώνονται στα προσωπικά τους projects.

Το 2013 έχουμε δειλά-δειλά την πρώτη τους κοινή επιστροφή ως Porter Ricks εμφανιζόμενοι στο πρωτοποριακό Unsound Festival της Κρακοβίας, φτάνοντας στο 2016 και την κυκλοφορία τους EP ¨Shadow Boat¨ στην βερολινέζικη Tresor Records και την ζωντανή τους εμφάνιση τους στο Atonal Festival, επισημοποιώντας πια την επιστροφή τους μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Το 2017 έχουμε την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους επιστροφή με το περίφημο ¨Anguilla Electrica¨ στην Tresor Records αποσπώντας εγκωμιαστικές κριτικές από τον διεθνή τύπο, ένα άλμπουμ αντάξιο της ιστορίας και της αξίας των δυο καλλιτεχνών.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, οι Γερμανοί Porter Ricks κάνουν την Αθήνα σταθμό της φετινής του περιοδείας, ρίχνοντας με τον καλύτερο τρόπο της αυλαία των φετινών St Paul`s Sessions 2

www.residentadvisor.net/reviews/21113

www.pitchfork.com/reviews/albums/porter-ricks-anguilla-electrica


St Paul's Sessions 2 
www.stpaussessions.gr

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ προπώληση  και ταμείο (περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων)

Οργάνωση – Παραγωγή:
Groove Productions
www.grooveproductions.gr
info@grooveproductions.gr