• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public e-shop
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

IAMDDB x Athens - STFU Parties X Not Sober Parties X Studio 24

STUDIO 24

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

STUDIO 24
Δεκελέων 26, Γκάζι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ώρα: 24.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

10€ limited presale

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Αγοράζοντας εισιτήρια αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους γενικούς όρους αγοράς εισιτηρίων

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- Η είσοδος επιτρέπεται σε ηλικίες 18 και άνω. Σε περίπτωση που ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ δεν είναι σε θέση να αποδείξει στην είσοδο την ημέρα της εκδήλωσης την ηλικία του με τα προβλεπόμενα νομικά έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ έχει το δικαίωμα να μην επιτρέψει την είσοδο χωρίς υποχρέωση επιστροφής χρημάτων προς τον ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

- Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε άτομα που δεν τηρούν μία ευπρεπή εμφάνιση ή/και συμπεριφορά στο ύφος του χώρου (το οποίο είναι στην άμεση κρίση του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ την ώρα προσέλευσης του καταναλωτή στην εκδήλωση) χωρίς δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΦΜ: 153560200
ΔΟΥ: ΣΤ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΔΕΚΕΛΕΩΝ 26 ΑΘΗΝΑ 11854

  • Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, 23:59 STUDIO 24 IAMDDB x Athens - STFU Parties X Not Sober Parties X Studio 24 ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

STFU Parties X Not Sober Parties X Studio 24

present:
IAMDDB x Athens

at Studio 24

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ερχόμενη από το Manchester της Αγγλίας η IAMDDB έχει κερδίσει τον χαρακτηρισμό ως μία από τους καλλιτέχνες με την περισσότερη αυτεπίγνωση. Μετά από ψυχικές αναζητήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ενσωματώνει στην μουσική της, έχει γίνει μία καλλιτέχνης που η δουλειά της δεν υπόκειται σε αμφισβήτηση – ένα άτομο με φυσική ισορροπία μεταξύ του Yin και του Yang της ουσιαστικής εμπειρίας της ανθρώπινης ύπαρξης.

Στην τελευταία της δουλειά “Hoodrich vol. 3 EP” με lead single το “Shade” η IAMDDB προωθεί μηνύματα αυτό-ενδυνάμωσης και κυριότητας μέσα από τους στίχους της και το νόημα τους.

Η ίδια εξηγεί για την τελευταία της δουλειά πως «κάποιες φορές πρέπει να ρίχνεις τον εαυτό σου όσο πιο βαθιά στο διαφορετικό μπορείς και στη συνέχεια να φέρνεις και τον κόσμο μαζί σου», μία πρόταση που περιγράφει και εξηγεί το όραμα της για την καριέρα της και το πως καταφέρνει να σκέφτεται πάντα δύο βήματα πιο μπροστά.

Event page: https://www.facebook.com/events/1906888876040770/
IAMDDB – Shade: https://www.youtube.com/watch?v=wDC_XkWWxZA