• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - Μαρίνα Σάττι / ΑΛΚΜΑΝ - fonés και chores

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ώρα: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη: 60€
Α Ζώνη: 50€
Β Ζώνη: 40€
Γ Ζώνη: 35€
Ανω Διάζωμα: 17€
Φοιτητικό/Ανέργων/Ανω των 65: 15€ (*)

(*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται στο άνω διάζωμα και σε περιορισμένο αριθμό. Μόλις εξαντληθούν θα διατίθενται μόνο τα κανονικά εισιτήρια των 17€

Για την αγορά των εκπτωτικών εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών (φοιτητικό πάσο, βεβαίωση ΟΑΕΔ, αστυνομική ταυτότητα) και κατά την αγορά και κατά την προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης.

Άτομα με κινητικές δυσκολίες ή σε αμαξίδια: 12€ στις τρεις πρώτες σειρές της κερκίδας Α. Η αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 2107234567

Είσοδος με εισιτήριο επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 8 ετών

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, αν έχετε δικό σας εκτυπωτή, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF και να τα εκτυπώσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς να περάσετε πρώτα από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Well-Art live

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 997287750
ΔΟΥ: Δ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Β.Σοφίας 54, Αθήνα, ΤΚ:11528
τηλ. 2107214004

  • Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, 21:00 ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - Μαρίνα Σάττι / ΑΛΚΜΑΝ - fonés και chores ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ - ΑΛΚΜΑΝ
Fonés και ChoresΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ώρα: 21.00

Σαββόπουλος-Μαρίνα Σάττι-ΑΛΚΜΑΝ, fones και chores σε μια μαγική συνύπαρξη για τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Γυναίκες στην Ογκολογία»Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος παίζει και ενώνει στην σκηνή του Ηρωδείου δυο καινούριες μουσικές συμμορίες: την ομάδα «Μαρίνα Σάττι, Fonés και Chores» και την ομάδα «ΑΛΚΜΑΝ».

Η νέα αυτή μουσική πρόταση του Σαββόπουλου, παρουσιάζεται από 40 μουσικούς-τραγουδιστές, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Γυναίκες στην Ογκολογία».

Παραγωγή: Well art live

Επικοινωνία και προβολή στα ΜΜΕ:
Χαρά Ζούμα | chara@zumacom.gr
Σέμη Ψιλογιάννη | semi@zumacom.gr