• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΓΟΝΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Όλες οι παραστάσεις

ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.

  • Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018, 20:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΓΟΝΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΓΟΝΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ
  • 08 Δεκεμβρίου 2018
    Σαβ     20:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
Το Τελευταίο Βαγόνι είναι μια χοροθεατρική παράσταση που βασίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην πόλη μας. Πρόκειται για μια ιστορική αναδρομή της πορείας του εβραϊκού λαού που ξεκινά από τον διωγμό τους από τη βασίλισσα Ισαβέλλα της Ισπανίας, συνεχίζει με την εγκατάσταση τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για να καταλήξει στη βίαιη μεταφορά τους στα κρεματόρια του Άουσβιτς. Στο έργο παρατίθενται στιγμές τόσο από την καθημερινή ζωή των Εβραίων όσο και από τη συνύπαρξή τους με τους κατοίκους της πόλης μας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, όμως, αυτής της παράστασης, πέρα από το πολυάριθμο δυναμικό που την πλαισιώνει, είναι το γεγονός πως οι συμμετέχοντες είναι στην πλειονότητά τους παιδιά, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους της παράστασης είναι ο εκπαιδευτικός της χαρακτήρας. Τα παιδιά, λοιπόν, μέσα από μια βιωματική προσέγγιση γνωρίζουν και μαθαίνουν την ιστορία της Θεσσαλονίκης, έτσι όπως κανένα βιβλίο δεν θα καταφέρει ποτέ. Στην πρώτη παράσταση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετείχαν 160 παιδιά εκπροσωπώντας πάνω από 10 σχολές χώρου και θεάτρου της Κεντρικής Μακεδονίας. Να σημειωθεί ότι στην παράσταση θα πάρει μέρος και η Κρατική Σχολή Μπαλέτου του Πόζναν της Πολωνίας, καθώς αποτελεί σταθερό συνεργάτη της δημιουργού της παράστασης Τριάδα Αρμουτίδου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

18€, 15€, 12€, 7€