• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public e-shop
  • Blog
  • 53 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

4 / four - Natassa Mare Moumtzidou

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΠΑΡ Μ2

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Όλες οι παραστάσεις

ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

4 FOUR
NATASSA MARE MOUMTZIDOU

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΙΑΣ
  • 31 Μαΐου 2018
    Πεμ     21:00  (ΜΠΑΡ Μ2)
Φίλιππος Κωσταβέλης | Γιώργος Σμυρνής | Γιώργος Κλουτζός Χρυσίδης

Μετά την συναρπαστική πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του ελληνογερμανικού ensemble Natassa Mare Quintet που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο 2018 στο ΜΜΘ, η ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής, καλεσμένη του Ραδιοφωνικού Σταθμού και Κοινωνικού Συλλόγου της ΣυνΑνθρωπίας StarClassic Radio σε μία σύμπραξη με τους εξαίρετους Έλληνες μουσικούς της τζαζ, Φίλιππο Κωσταβέλη, Γεώργιο Σμυρνή και Γιώργο Κλουτζό Χρυσίδη. Οι οπαδοί του είδους μπορούν να προσβλέπουν σε μια υψηλής ποιότητας συναυλία.
 
«Χαρισματική και εκφραστική, στιλιστικά σίγουρη, η Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου κινείται με εξαιρετική ευκολία μεταξύ μελωδίας και αυτοσχεδιασμού. Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της δημιουργικότητας στη σύγχρονη μουσική σκηνή της Ελλάδας, πέρα από όλα τα στερεότυπα» (Europäischer Kultursommer Fellbach)
 
To κουαρτέτο θα παρουσιάσει μία σειρά τραγουδιών από την προσωπική δισκογραφία της καλλιτέχνιδας καθώς και μέρη από την πρόσφατη δουλειά των τεσσάρων μουσικών πάνω στην ελληνική παραδοσιακή μουσική, εμβαπτισμένα πάντοτε στο σύγχρονο ηχοχρωματικό τοπίο διαμέσου της τζαζ και των διαπολιτιστικών επιρροών και ηχοχρωμάτων των συντελεστών.
  • H συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη των κοινωνικών στόχων του StarClassic Radio. Πληροφορίες για τις δράσεις απευθείας από τη σελίδα του ραδιοφώνου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.starclassic.gr
  • Υποστηρίζουμε το έργο της "ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων"

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Νατάσσα Μάρε Μουτμτζίδου, ερμηνεύτρια / αυτοσχεδιάστρια
Φίλιππος Κωσταβέλης, πιάνο
Γιώργος Σμυρνής, κοντραμπάσο
Γιώργος Κλουτζός Χρυσίδης, κρουστά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10€, 5€ (μειωμένο)